Om Mig

Om Mig

Jag är här för dig, för att bistå dig i att finna svaren inom dig.

Påfågelöga - Jeanette

Tack för att du tar dig tid att lära dig om mig, Jeanette. Jag är en evig själ i en människokropp, precis som du är, och jag kom till jorden för lite drygt ett halvt sekel sedan. Jag har bara en önskan i mitt liv och det är att vara till service. Nu menar jag inte att jag jagar livet av mig för att serva och skämma bort alla andra - utan jag menar att jag gärna vill bistå andra med det jag kan erbjuda just här, just nu.

Som liten handlade det kanske främst om att känna in och förekomma genom att skicka smöret eller saltet innan någon vid matbordet formulerat deras önskan i ord. Nu handlar det mer om att hjälpa andra se sitt eget värde, sin egen förmåga, sin egen kraft och sitt eget högstående väsen.

Händelser i mitt förflutna ledde mig in att utforska medialitet och att återknyta kontakten med min intuition. Det ledde vidare mig in i önskan att hjälpa andra läka eller processa sorg och jag utforskade några olika healingmetoder främst andlig healing och kristallhealing. Jag testade hypnos för min nyfikenhets skull och det ledde mig in i hyposyntesterapins och hypnoterapins värld. Jag gick utbildning i Soul Manifestation Coaching och har lärt mig att lyssna i närvaro och leda samtal dels för att förstå vad du som klient behöver, men också som ett sätt att nå fram i din inre sanning. Omständigheter i det yttre under något år fick mig att vilja väcka till liv vårt uråldriga arv att använda läkeörter. Eteriska oljor utvinns av örter, så att lära mig utföra regndroppsmassage blev en förlängning av det. Jag har även öppnat mitt hjärta för frekvensterapi i form av en magisk frekvensstav, men även klassisk homeopati.

Jag vet inte säkert, men jag tror kanske att det tillkommer fler områden i framtiden för jag tröttnar aldrig att utforska, jag tröttnar aldrig att se hur allt egentligen hänger ihop. 

För mitt kreativa jag har jag plockat upp encaustic art (vax-målning) och där får jag ofta en stund i total närvaro, en stund där tiden inte längre uppfattas av mig. Det inträffar även när jag sätter mig och binder japa mala-smycken för jag mediterar och upprepar ett mantra för varje pärla, varje knut, varje smycke.

Jag hoppas vi ses i framtiden, när framtiden är vårt nu.

Namasté
/Jeanette

Kontakt mig:

Plats: Hyllie, Malmö
E-post: info@pafageloga.se
Telefon/sms: 070-759 20 06

Avbokning

Var ute i god tid vid eventuell avbokning.
Ej avbokad tid debiteras.

Följ gärna