Hyposyntesterapi
Hyposyntes

Hyposyntesterapi

Har du en önskan om att släppa oro, stress och ångest och få ett liv i balans och harmoni? Att kunna uppleva känslan av frid och glädje inom dig, och kunna hantera olika situationer mer medvetet utan att känslorna drar iväg med dig? Då kan hyposyntesterapi® vara till hjälp.

Med hjälp av hyposyntesterapi kan jobbiga känslor och orostankar hanteras på ett undermedvetet plan. Metoden kan identifiera det som hindrar dig från att känna livsglädje eller leva det liv du önskar och den hjälper dig att leva i nuet.

Hyposyntes kombinerar djupgående coachning och terapi såsom mindfulness, sedonametoden, resanterapi, the work och hypnos.

Det är en snabb, kraftfull och effektiv metod och som klient känner man ofta att rädslor, blockeringar, oro, stress och andra upplevda problem i både det yttre och det inre upphör att finnas under och efter sessionerna.

Med hyposyntesen släpper man det intellektuella och logiska tänkandet och hittar svaren i det undermedvetna.

Hyposyntesen ger positiva och bestående förändringar. Man får en direkt upplevelse av sitt sanna högsta jag vilket bidrar till en medveten och kärleksfull närvaro i livet.

Sessionen inleds med ett samtal där vi ser vilka frågor eller problem som är aktuella just nu i ditt liv.

Efter sessionen finns tid att dela med sig av upplevelsen eller ställa frågor.

Efter ca 1 vecka kommer vi höras av för ett uppföljande samtal.

Hyposyntes® är varumärkesskyddat och det är enbart terapeuter som har gått utbildning via Love it Communications som får använda varumärket.

 

Kontakt mig:

Plats: Hyllie, Malmö
E-post: info@pafageloga.se
Telefon/sms: 070-759 20 06

Avbokning

Var ute i god tid vid eventuell avbokning.
Ej avbokad tid debiteras.

Följ gärna