Healing
Healing

Healing

Känner du att du vill ha en avkopplande stund där energierna får jobba? Har du blockeringar i kroppen som skapar reaktioner i både kropp och själ? Behöver du fylla dig med energi? Då kanske en healingstund kan intressera?

Ordet ”healing” betyder läkning och healing har utövats och utövas under tusentals år i de flesta kulturer.

Healing är en energiterapi. Det finns många olika varianter av healing där terapeuten ibland rör klienten genom att lägga händerna på olika ställen på kroppen och ibland sker alla rörelser en bit ovanför klienten. De flesta obalanser i kroppen uppstår för att energin inte flödar genom kroppen och ibland kan det bli nästan stopp i energin. Det blir som en blockering. Healing är ett sätt att lösa upp blockeringar så energin återigen kan flöda. Man kan säga att energierna balanseras och harmoniseras med hjälp av healing. Healing stöttar och stimulerar också kroppens naturliga förmåga att läka och återställa sig. Under och efter en healingbehandling kan man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång. Det upplevs som väldigt behagligt.

Healingenergin kommer ur den universella kraften, det högsta ljuset, källan, kärleken, kristusenergin, nollpunktsfältet eller vad du väljer att kalla det. Den jobbar med och balanserar på det fysiska, mentala, känslomässiga och/eller själsliga planet och lösgör det som hindrar dig från att leva fullt ut i glädje och med en hälsa i balans.

Healing kan hjälpa kroppens arbete att finna balans vid stress, oror, utmattning, depression. Den kan ge bra förutsättningar för bättre sömn. Den är lugnande, vilket kan hjälpa blodtrycket. Den ökar energiflödet vilket underlättar vid utrensning av slaggprodukter och toxiner. Känslor kan frigöras och komma upp till ytan.

Jag jobbar med andlig healing, vilket innebär att jag inte rör klienten utan känner av, rensar och balanserar energierna genom röra mig någon decimeter ovanför klientens kropp.

Jag jobbar även med kristallhealing vilket innebär att jag med pendel skannar av klienten och sedan placerar ut olika kristaller på och runt klienten. Klienten får sedan ligga i stillhet en stund. Sedan skannar jag av energierna igen.

Gemensamt för båda är att du som klient får ligga på en behandlingsbänk med kläder på och med en filt över dig. Behandlingen tar ca 45 minuter. Som klient kan man uppleva att man blir varm eller kall. Man kan även känna att det pirrar i kroppen. Olika känslor kan komma upp vilket kan resultera i gråt, ilska eller skratt. Det kan också vara så att man inte känner någonting alls. Det är helt okej. Det påverkar inte sessionen. Energierna och processerna gör sitt jobb ändå precis där de behövs.

Den som förmedlar healing (för healingen kommer inte från terapeuten utan passerar bara igenom) kan inte bestämma vart healingenergin ska gå. Healingenergin går dit den bäst behövs i just den stunden. Säg som exempel att du har ont i en fot. Den smärtan kanske uppstår för att du omedvetet är rädd för att fatta beslut om framtiden eller att du inte agerar och tar nästa steg framåt. Kroppen försöker visa detta genom symptomet och smärtan i foten. Kroppen uppmanar dig att lyssna på vad den vill säga. Healingenergin kommer i det fallet att rikta sig mot att lösa upp det som hindrar dig från att ta beslut eller gå framåt. När den knuten är löst, så kommer det onda i foten att lossna.

 

Kontakt mig:

Plats: Hyllie, Malmö
E-post: info@pafageloga.se
Telefon/sms: 070-759 20 06

Avbokning

Var ute i god tid vid eventuell avbokning.
Ej avbokad tid debiteras.

Följ gärna