Regndroppsmassage
Regndroppsmassage

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en mjuk och välgörande massage där man droppar eteriska oljor längs ryggraden. Den gynnar inte bara ryggraden utan även välbefinnandet, och den hjälper kroppen att bevara hälsan genom att stärka och stötta immunsystemet, förbättra din sömn och hjälpa kroppen släppa stress. Doften från oljorna har en avstressande och humörhöjande inverkan och påverkar även sinnet. De eteriska oljor som används är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska och verkar på djupet. De är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

Massagen delas upp i två faser. Först balanserar man ryggraden genom Vita Flex tekniken. Det gör man genom att trycka/klämma på ryggradspunkterna som finns på fötterna. Denna fas kan lösa upp olika typer av blockeringar, obalanser och spänningar i kroppen.

Den andra fasen består av fjäderlätta fingerstrykningar (effleurage) på ryggen i olika specifika mönster. Massagen avslutas sedan med några minuters valfri massage, här kan du själv önska vilket område som behöver extra fokus (exempelvis nacke eller skuldror osv). Efter behandlingen är det viktigt att dricka mycket vatten, och ta det extra lugnt resten av dagen. För ökad effekt är det bra om man kan undvika att duscha samma dag, så att oljorna verkligen får gå in på djupet. Då kan de sitta kvar i huden upp till en vecka.

Det är ganska vanligt att man upplever olika biverkningar eller effekter av massagen, som till exempel att huden bränner lite, att man upplever trötthet, illamående eller att man får huvudvärk. Det är inte farligt utan kan beskrivas som utrensningssymptom, det vill säga att kroppen har satt igång en reningsprocess för att rensa ut gifter/toxiner och slaggprodukter.

Det rekommenderas att man gör massagen regelbundet för ett långvarigt resultat. Till att börja med kan det behövas varannan till var tredje vecka, och sedan en gång i månaden. Men det går naturligtvis bra att bara göra massagen när man känner att det behövs. Behandlingen tar ca 60 minuter.

Eteriska oljor:
För tillfället används följande oljor (bokstavsordning). Vid eventuell ändring uppdateras listan.

Aroma Siez – kan vara lugnande, kramplösande, muskelavslappnande och stärkande för andningen. Innehåller bland annat lavendel som verkar lugnande och avslappnande.

Basilika – kan vara kramplösande och stödja musklerna. Hjälper med att skärpa sinnena, öka koncentrationen och minnet.

Cypress – kan stärka blodkärlen och förbättra cirkulationen, verkar kramplösande och stimulerar produktionen av vita blodkroppar. Kan öppna andningsvägar, stärka nerver och verka lugnande på nervsystemet.

Mejram – kan vara kramplösande och stödja musklerna. Kan stärka hjärt-kärl- och andningssystemen. Har en värmande effekt på kropp och själ, som tröstar och livar upp hjärtat.

Oregano – är en kraftfull olja med starka immunförsvarshöjande egenskaper, den balanserar matsmältningen och stärker vitala delar av kroppen. Den är grundande och balanserande.

Pepparmynta – kan vara uppfriskande och svalkande. Den har kramplösande och uppiggande egenskaper, som stödjer funktionen hos lungor, bihålor, gallblåsa och lever. Kan även stärka minnet, koncentrationen och känselsinnet. Bra för nerver, kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk.

Timjan – kan vara immunförsvarsstärkande och hjälper andningssystemet, matsmältningen och cirkulationssystemen. Den värmer lederna och kan stödja skelettet. Effektiv vid hosta och bronkit.

Valor – Valor är en unik blandning av svartgran, blå renfana, kamfer, geranium och olibanum. Den är avslappnande och lugnande och kan stödja frisk benvävnad.

Vintergröna – kan vara kramplösande, antiinflamatorisk och smärtstillande. Den stödjer skelett, muskler och leder.

Kontakt mig:

Plats: Hyllie, Malmö
E-post: info@pafageloga.se
Telefon/sms: 070-759 20 06

Avbokning

Var ute i god tid vid eventuell avbokning.
Ej avbokad tid debiteras.

Följ gärna